Så er JOANE endelig på gaden med et nyt album!

C O N F E S S I ON S

JOANEs nye album ”Confessions” har stadig et twist af country, men stilen er nu langt mere rock inspireret og har desuden et spændende strejf af både tung blues, let jazz og pop.

 Halvdelen af sangene på ”Confessions” er skrevet af JOANE selv, 4 numre er blevet til i samarbejde med en anerkendt amerikansk sangskriver og endelig indeholder albummet 3 kopi numre, som er indspillet helt i JOANEs egen stil.

Netop på et af disse numre, You´ll Never Know, kan man opleve JOANE synge en fantastisk duet sammen med Henning Stærk.

 JOANE har en stærk og moden vokal, som kombineret med et fremragende valg af numre, gør ”Confessions” til et anderledes og rigtig lækkert album som appellerer til et bredt publikum, og hvor hvert nummer bidrager til en ny spændende oplevelse.

 JOANE har så meget talent, saft og kraft, og der er slet ingen tvivl om potentialet i dette album. Lyt selv og viderebring budskabet!

 JOANEs første album ”Twice As Much Woman” kom på gaden i 2001. Albummet var indspillet i USA og mixet  i Lundgaard Studios og indeholdt bl.a. en duet med den legendariske Leo Sayer. Musikken var country blandet med en god gang rock.

Dengang i 2001 udgav Joane under navnet Joanne Reinholdt, men i dag er efternavnet droppet
og en gang leg med numerologi har resulteret i at Joanne kort og godt er blevet til JOANE!

 "CONFESSIONS" UDKOMMER D. 15. MARTS 2007
 

Albums